Προσθήκη του κ. Σ. Παντζόπουλου στο δυναμικό της εταιρίας

Η εταιρεία DFK PD AUDIT, Ανώνυμη Εταιρεία Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων, στα πλαίσια αναβάθμισης των υπηρεσιών της, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του κύριου Στέφανου Παντζόπουλου στο δυναμικό της, ως Πρόεδρος του ΔΣ μη εκτελεστικό μέλος.

Ο κύριος Παντζόπουλος είναι ορκωτός ελεγκτής, έχει διατελέσει επί σειρά ετών ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρεία ορκωτών λογιστών  ARTHUR ANDERSEN – S. PANTZOPOULOS & CO ενώ έχει επιτελέσει ως μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.

Επιπροσθέτως, ο κύριος Παντζόπουλος συμμετείχε σε πολλά Διοικητικά Συμβούλια και Επιτροπές Ελέγχου μεγάλων εισηγμένων εταιρειών και χρηματοπιστωτικών ομίλων του εσωτερικού και εξωτερικού, σε πληθώρα τομέων επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Είμαστε ευτυχείς για τη νέα συνεργασία μας και καλωσορίζουμε τον κύριο Στέφανο Παντζόπουλο στην εταιρεία μας. Αναμφίβολα η μεγάλη εμπειρία του και οι πολύτιμες γνώσεις του θα ενδυναμώσουν και θα συμβάλλουν άμεσα στην ανταγωνιστικότητα της Εταιρείας μας.